/КРОСС/ Wizz Air Holdings Plc („Wizz Air“ and the „Company“), най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви повишение на оперативния директор Дидерик Пен, в позицията изпълнителен вицепрезидент и оперативен директор, от 1 април 2017.
Дидерик Пен се присъедини към Wizz Air през януари 2013 като оперативен директор и изведе оперативния екип на компанията сред най-добрите, за да представи най-ниските тарифи и надеждна оперативност за авиокомпанията. Wizz Air продължава да постига водещи в индустрията утилизация от над 12 часа дневно с флота от самолети Airbus A320 и A321, който е иден от най-младите в Европа, и с най-ниска цена за отмяна на полет в индустрията. Базиран в оперативната централа на компанията в Будапеща и докладващ на главния изпълнителен директор, новата позиция е на член на управляващия екип на компанията, с главен оперативен директор полети и редица други ръководители с функции на директна отчетност.
Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на компанията, коментира:
„С удоволствие обявяваме повишението на Дидерик Пен в позицията изпълнителен вицепрезидент и оперативен директор. Дидерик има важна роля за успешното постигане на забележителен растеж и развитие на бизнеса през последните 4 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*