Бронзови медали за Никола Йосифов и Десислав Ангелов от Акробатичен клуб „Локомотив-Русе“ на Държавния индивидуален шампионат за 2019 г.! На 8 и 9 юни в София се проведе Държавният индивидуален шампионат по спортна акробатика за възрастите 6-9 г., 6-12 г. и 8-14 г.

За Акробатичен клуб „Локомотив-Русе“ в състезанието заедно с медалистите успешно представиха своя труд и възпитаниците на треньорите Любомир Ковачев, Христина Велизарова и Елена Великова и хореографката Силивия Малинова-Добрева, както следва: Адрияна Беджева, Александра Акманова, Алина Сейковска, Виктор Недев, Виктория Акманова, Виктория Иванова, Виктория Димитрова, Гергана Русанова, Даяна Гатева, Емилия Йосифова, Ивайла Петрова, Лъчезар Къцарков, Михаил Цонев, Моника Якобсен, Нелия Иванова и Росица Млеченкова. На 29 и 30 юни Русе е домакин на Държавния индивидуален шампионат по акробатика за големите възрасти.

Очакваме ви в зала „Дунав“, за да подкрепим нашите състезатели и да се насладим заедно на този труден, красив и атрактивен спорт.

https://www.novinite.bg/articles/176715/Provejdane-na-Darjaven-individoalen-shampionat-po-sportna-akrobatika-za-2019