Татус, роза, потник, перчем и гола глава.

Това гарантира успех на всеки мачо, живеещ на изток от Смоленск (град, почти на границата на Русия и Беларус), така го правят руснаците. Допълнителните атрибути са малко мускули, загадъчна усмивка и златен ланец.

Боксовите ръкавици са добър атрибут за снимката, те привнасят допълнително количество тестостерон, което би трябвало да зашемети всяка красавица.

Така е малко по-лесно. Обявяваш, че си най-добрият любовник в света, и точка. Просто и ясно.

Мачо

Малко хеви, малко метъл. Всичко се постига с кожи. За допълнение на картинката само едни очила, леко в стил Диор, са достатъчни да размажат всяко едно момиче.

Мачо

Мъжки екземпляр и пера, интересна комбинация, но само ако сте петел, иначе нещата леко олекват.

Мачо

Кухнята едва ли е най-доброто място, в което можеш да покажеш мускулите си, но ако те влече, поне сложи едно боне.

Мачо

Целувчици по кожата, добре. На първо четене за това може да се каже, че кожен проблем, а на второ, че е постигнат ефектът на леопардовата щампа. А това вече подсеща за най-важния въпрос – колко животни са нужни на една жена? Отговорът е 4 – лисица за врата, тигър в леглото, Ягуар в гаража и един борсук, който да плаща за всичко. Успех младежо!

Мачо

Възпитание от най-ранна възраст, задължително е.

Мачо

Един истински мъж трябва да носи на пиене, а ако не носи, трябва да има корава жена, която да го носи като се напие.

Мачо

… Без думи.

Мачо

Предимство ли е да си по-дребен?

Мачо

Нож в ръката, класика.

Мачо

Мускули.

Мачо

Вратовръзка,чудесна идея, но не забравяйте, че не стои на гол мъжки врат, освен ако… нещата не са в напреднала фаза и се очаква всеки момент да се случи нещо в спалнята. Иначе е точно цветово подбрана, както изисква протоколът – цвят, според този на чорапите.

Мачо

Мачо

Един мъж и две жени, ето това е класика и мечта на всеки мачо.

Мачо

Мачо

Е, по-добре е да напишеш името на любимата жена с камъчета, отколкото да го татуираш. Доста проблеми в бъдеще ще ти спести. Правилно!

Мачо

Източник: Канал 3