15 Август 2017 | 14:47

/КРОСС/ Забележителната комбинация от изключителна картина и качество на изработка на Philips TV с най-доброто в европейския дизайн бяха отличени още веднъж и телевизорът на Philips 55POS9002 спечели престижната EISA награда в категорията „Best Buy OLED TV 2017-2018″ от Европейската асоциация за образ и звук (European Imaging & Sound Association).

EISA награди Philips TV и затова, че предлага най-съвременната технология и производителност на достъпна цена, за да превърне модела 9002 в „отличаващ се на разширяващия се пазар на OLED“.

Непосредствено след първия OLED модел на Philips – атрактивния 901F – 9002 е вторият OLED модел на Philips, но и първият, включващ изцяло новия собствен видео процесор P5 за качество на картината, който предлага подобрение на мощността, скоростта и ефективността, изтъквайки технологията Philips Perfect Pixel Ultra HD.
При връчването на наградата екипът на EISA се позовава на „отличното качество на картината“ на 9002, отличавайки богатите цветове, фините детайли, най-дълбоките черни тонове, рязкостта на движенията и отбелязвайки, че всеки един от тях е резултат от съчетанието в 9002 на присъщите предимства на OLED технологията, захранвана от системата P5 Engine. Журито на EISA похвали също и засиленото „усещане за потапяне във всеки източник“, произлизащо от уникалната Ambilight технология на Philips.

Коментирайки наградата, изпълнителният директор на TP Vision, Костас Вузас, заяви: „Щастливи сме, че EISA избра да удостои с тази награда 9002, и че нашите усилия да предложим нещо отличително, но все пак достъпно на пазара на OLED, получи такова престижно признание. Philips OLED телевизорът просто изглежда по-добре във всички аспекти.“

Това признание от EISA е втората награда, която Philips 55POS9002 получава през 2017 г., след като получи честта да бъде номиниран за изключителен продукт в категорията за потребителска електроника от престижните Red Dot Product Awards.

Philips 55POS9002: Best Buy OLED TV 2017 – 2018: ключови характеристики

• OLED телевизор
Само перфектното черно създава идеални цветове
• 3-странен Ambilight
Променя начина, по който гледате телевизия завинаги
• Перфектна картина с P5 Perfect Picture Engine
Истински удовлетворяващо ултра UHD изживяване
• HDR Perfect
Най-добрите усещания за контраст, цвят и острота
• Усъвършенствани пропорции
Финес от истински метал
• Работещ с Android
Магазинът Google Play и галерията за приложения на Philips
• Технологията на Philips Triple Ring
За подобрен мощен звук
• DTS HD Premium звук
Чуйте всеки детайл

За TP Vision

TP Vision е водеща компания в света на визуалните дигитални развлечения. Тя се фокусира върху разработването, производството и търговията на телевизори Philips в Европа, Русия, Близкия Изток, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Парагвай и определени страни в Тихоокеанска Азия. Ние правим това чрез обединяването на дългогодишната традиция и опит в дизайна и иновациите на Philips с безупречните оперативни процеси, гъвкавост и бързина на TPV технологията.

Комбинирайки тези силни страни, предлагаме висококачествени телевизори на пазара: интелигентни и лесни за употреба с изискан стил. Вярваме в създаването на продукти, които осигуряват пълноценно телевизионно изживяване на потребителите. С телевизорите Philips TP Vision е глобален лидер на пазара. TP Vision е ексклузивният лицензоносител на марката телевизори Philips за изброените по-горе континенти.

Телевизионната компания е 100 % собственост на TPV, водещият световен производител на монитори и LCD TV. Групата на TPV е била в състояние да управлява растежа си през годините, като базира своите икономии от мащаба и основните компетенции в R&D, производството, логистичната ефективност и качество. За TP Vision работят близо 2000 души в различни държави по света.

 

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.