Просто не е възможно да е тя! Супермоделът Клаудия Шифър тотално втрещи на прием на „Вог” в Лондон.

Известната манекенка от години стои далеч от светлините на прожекторите, поради което всяка нейна поява е истинска сензация.

Музата на Лагерфелд, жената, която разби митовете за мускулестите германки и която бе една от най-красивите жени на миналия век, днес не прилича на себе си.

Красавицата, която успя да накара дори принц Албер да поиска да скъса с ергенския живот и заради която повече от 20 години той така и не се ожени, е абсолютно неузнаваема.

Топ манекенката е все така стройна, но пластичните корекции са оставили отпечатъка върху лицето й.

Клаудия изглежда все така стройна и слаба, дори повече от преди.

Анорексичната визия на топманекенката се подчертава и от факта, че тя е болезнено слаба и което е по-притеснително – лицето й. По всичко изглежда, че Шифър си е правила корекции – ботокс и ринопластика, при това не особено успешни.

Както е известно, след като обяви, че слиза от подиума, преди около 15 години, Клаудия Шифър буквално изчезна от прожекторите. Манекенката се появява изключително рядко на светски събития, въпреки че я затрупват с покани. Избягва да дава интервюта, а редките снимки на които се показва, обикновено са свързани с работата й като дизайнер на детски дрехи. Фирмата е по-скоро хоби, отколкото сериозно занимание за моделката, която и без това има милиони в банката.

Не е за вярване, че изглежда така

Последните месеци Клаудия Шифър неочаквано започна малко повече да излиза на светло, следвайки примера на колежката си Синди Крауфорд. Въпреки това супермоделът продължава да предизвиква навсякъде масов шок. И то не заради модната си визия, която винаги е съвършена, а заради пластиките по лицето си, които я правят абсолютно неузнаваема.

Източник: zajenata.bg