Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да си вземат изкараните пари и да го линчуват. Издирваният се казва Петър Петров и живее във Великобритания, съобщава “Монитор”.

Ето какво пише за него в профила си един от ужилените, Златко Паскалев. „Лицето Петър Петров – ИЗМАМНИК, прелъгва хората, че осигурява работа и има сериозни обекти, работи с английски компании и в момента, в който дойде време за плащането, започва да увърта нещата да му се влезе в положение, да го изчакат за парите още малко и след това започва да заплашва хората или да им прави тънки намеци, че няма да си вземат парите и да се спасяват ,както могат.

Пазете се от него, много сериозен играч е. Познавам още две момчета като мене, на които дължи пари … Имам възможност да дам 50 паунда на някой да ми каже къде живее само, защото заради него съм потънал в борчове.”

От коментарите под този пост става ясно, че има и други, които издирват въпросния Петър, на които той дължи заработените с честен труд пари. „Ама, че този е известен мошеник в Англия. Аз го познавам още от BG”, споделя потребител с име Reed Dido. „Само да го намеря и ще го линчувам”, заканва се втори потърпевш.

Източник: novini.london