Продуцентът Магърдич Халваджиян изригна с гневен пост във Фейсбук. Шефът на “Като две капки вода” е бесен заради факта, че пиещите хора имали право на свободен избор, а пушещите не. 

Халваджиян е показал и скандално видео на скандално почерпени жени… Вижте какво написа той:

“Разбирам много добре защо се ядосва жена ми! Отнемат ти правото на свободен избор под предтекст,че се грижат за теб! И са способни на всичко! Дори да лъжат и да създават фалшиви новини! Явно вярват,че целта оправдава средствата! Както всички добре знаем пътя към ада е постлан с добри намерения! Произвеждат цигари, но забраняват пушенето! Продават цигари, но забраняват рекламирането! Все повече разрешават марихуаната, но все повече забраняват цигарите! Чиста проба лицемерие и демагогия! След като ” България без дим” произведе и разпространи Фалшивата новина, че Депутат е запалил билборд с реклама на цигари ми СВЕТНА! Вече няма правила! Можем да правим всичко в името на целите си!

И Хитлер и Сталин, а и всеки един съвременен диктатор прави точно това! Под предтекст, че работи за доброто на всички и за светлото бъдеще отнема първо правото на свободен избор, после цялата свобода а накрая те ликвидира, ако не си съгласен с него! Защо по дяволите не създадат ” България без алкохол”? Ще се изумите каква е статистиката! Под влияние на алкохола хората правят безумни неща( виж видеото ). Да не говорим за алкохолизма и цирозата! Защо пиещите имат право на свободен избор а пушещите не? Двоен аршин? Лицемерие? Интереси? Отговора който са измислили е прост: Пушачите тровят околните, а пияниците убиват само себе си! И двете неща не са верни!

Щетите , които нанася алкохола на човечеството са Невъобразими! Трудно се побират в каквато и да е статистика! Виждате последствията всеки ден около вас! Не казвам, че пушенето е полезно! Казвам само,че тоталните забрани прецакват нещата Тотално! Сухия закон В САЩ роди мафията! Какво ли ще роди тоталната забрана и реклама на цигари? Когато прецакваш нечия свобода трябва да си готов за последствията! FREEDOM!!!”.

Източник: Petel