Идолът на тийновете – Криско, който съвсем наскоро стана татко за първи път, обяви, че излиза в бащинство. Рапърът ще слезе от сцената за период от две седмици и ще се отдаде изцяло на своето дете и половинката си Цвети. В личния си профил с Инстаграм, Криско публикува снимка, на която се е надвесил над бебешка количка и се радва на новороденото. 

„Две седмици бащинство от днес“ – написа рап звездата, като към текста добави хаштагове #почивка и #небашпочивка. 

Много фенове използваха възможността да честитят на певеца. „Това е щастието. Пожелавам ти да го утроиш…. по-хубаво е – от опит ти го казвам! Бъдете здрави и щастливи заедно!“, „Ех, Криско, прилича ти, брато. Да ти е живо и здраво и да ви радва. И да се гордеете с нея или него“, гласят коментарите на негови почитатели под снимката.

В момента, младото семейство са на почивка и се радват на щастливи моменти заедно. Съвсем скоро, майката Цветелина пусна и първи кадър след раждането и събра куп комплименти относно външния си вид. 

Припомняме, че Криско и Цвети станаха родители на 21 септември. До момента родителите не са обявили името и пола на бебето.

https://www.novinite.bg/articles/181107/Krisko-pusna-fotos-i-obyavi-Izlizam-v-bashtinstvo