Двама възрастни и две деца са застреляни на паркинг зад зъболекарски кабинет близо до пресечката на 80-то Авеню и булевард Шеридан в квартала Уестминстър на американския град Денвър, предава местната медия The Denver Post, цитиран от Фокус.

Един заподозрян за престъплението е на свобода, заяви говорителката на полицейското управление в Уестминстър Чери Шпотке. Обстоятелствата за стрелбата над жертвите са неясни. Около 20 души са станали свидетели на стрелбата. „Всичко това е много разстройващо“, заяви Шпотке.

Стрелбата се е случила около 15:00 часа местно време на паркинг в офис парка „Cedar Wood Square“. Детски зъболекарски офис се намира в офис парка.

Очевидци са съобщили, че са чули множество изстрели и са видели ранени хора по улиците. Стийв Хамилтън е заявил пред The Denver Post, че е бил в бар наблизо, когато е чул изстрели. Той е излязъл навън и е намерил мъж с няколко прострелни рани и дрехи попити в кръв.

Брад Томас е заявил, че жена му е в зъболекарския кабинет и е чула изстрелите. Тя е заключена вътре и Томас заяви, че чака да бъде пусната.

pik.bg