Бившият футболист на „Пирин“ Марио Метушев, който е с тежки наранявания от нож в шията и корема след кървав инцидент, при който закла приятеля си, вече е в добро състояние, преместен е от реанимация в хирургия на болница „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев. Той вече се раздвижва, стабилизиран е и остава за лечение под активно наблюдение на лекарите в хирургично отделение.

Читатели на в. „Струма.бг“ съобщиха, че бившият футболист е с белезници под полицейска охрана.

Припомняме, че М. Метушев намушка смъртносно в гърдите и шията   приятеля си от детинство Красимир Колджиев-Дзъмбо. Кървавата драма стана в петък навръх Рамазан Байрам и вдигна на крак служители на полицията и медици в Гоце Делчев. Тогава след почерпка възникнал скандал между бившия футболист на „Пирин“ М. Метушев и приятеля му от детинство Красимир Колджиев-Дзъмбо. Марио намушкал приятеля си и паднал до трупа му също окървавен, със забит нож в шията, обстоятелствата, довели до трагичния инцидент, се изясняват.

По време на драмата в къщата била майката на загиналия Кр. Колджиев- Дзъмбо, която изпаднала в криза.
Марио Метушев и Красимир Колджиев са били приятели от детството и двамата са юноши на местния „Пирин” /Гоце Делчев/. Метушев е от Абланица, син на бившия футболист и треньор Юли Метушев. От миналата година не се занимава с футбол, гледа двете си деца. Съпругата му има фризьорски салон.

pik.bg