Новата книга с билкови рецепти „Еньовче“ се подрежда под номер едно. Наръчниците за отслабване „Размерът има значение“ 1 и 2 са плътно зад фаворита. Политическите хитови заглавия „Интервюта с Путин“ и „Утопия за реалисти“ също са сред най-търсените от читателите през изминалата седмица.

1. „Еньовче. 77 ½ билки, лечителски тайни, фолклорни обреди“, Астра Луна – За модерния човек 24 юни е ден, който с нищо не се различава от останалите. Но той ни напомня за могъщата сила на билките, в които се крие тайната за лечението на всички човешки болежки.

2. „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Първата част разкрива на читателите най-успешната система за отслабване и оздравяване от последните години. 

3. „Размерът има значение 2. Наръчникът“, Александра Иванова – Продължението предлага детайлни насоки, подредени в ясни и прегледни таблици, които ни помагат да ледваме принципите, помогнали на авторката и на много нейни последователи да постигнат оптимална форма.

4. „Интервюта с Путин“, Оливър Стоун – Книгата събира записите от десетки срещи между изтъкнатия американски кинорежисьор и документалист Оливър Стоун и президента на Русия Владимир Путин. За първи път руският държавен глава е подложен на „кръстосан разпит“ и отговаря на всякакви въпроси, без ограничение в темите и формулировката им.

5. „Утопия за реалисти, или по-високи доходи с 5 часа работа дневно и как да ги постигнем“, Рутгер Брегман – В това революционно проучване Брегман залага няколко прости, но почти гениални идеи: всеки човек да получава универсален базов доход, 5-часов работен ден и отворени държавни граници.

За повече информаиця – последвайте линковете във всяко от заглавията. Можете да поръчате книгите на тел.: 02/879 40 06 (от 9 до 16 ч. през делничните дни), на email: sales@milleniumbg.eu или през сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Можете да откриете книгите на „Милениум“ и на столичните адреси: бул. „Княгиня Мария Луиза“ 92 и ул. „Николай В. Гогол“ 24 (входът е от ул. „Янтра“). 

 

pik.bg