4 лекарства и марихуана са открити в кръвта на Тайгър Уудс

/КРОСС/ Тайгър Уудс е имал четири различни лекарства в кръвта по време на ареста, когато беше заловен да спи в колата си насред магистрала през май. Това разкрива доклад на токсилог, оповестен публично от властите в САЩ.

4 от веществата са силни болкоуспокояващи, но петото е THC – химически компонент на марихуаната. Бившият номер в голфа е на лечение в момента, след като беше освободен набързо от ареста.

Тайгър пледира невинен в шофиране след употреба на алкохол или наркотици. Той се оправда, че е прекалил с лекарствата заради операцията на гърба, която претърпя наскоро. Но май е дръпнал и една трева за по-сигурно.

Все пак се очаква един от най-богатите спортисти да се отърве с участие в 12-месечна програма и условна присъда. „Както вече казах, аз съм консултирал приема на лекарства с професионалисти, не съм ги взимал на моя глава“, сподели Тайгър.

„Просто заради болките в гърба не можех да заспя, стигнах до инсомния. Трябваше да потърся медицинска помощ“, добави още най-прочутият голфър, който се завърна спорта миналата година, но през февруари спря отново заради проблема с гърба.

 

 

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.