"Лудогорец" представи Херо

/КРОСС/ Димитър Димитров бе представен официално като новия треньор на „Лудогорец“. Това стана на специална пресконференция в Разград, в която Херо обяви и какви са целите пред него.

„Доволен съм, че подписах договор с „Лудогорец“. Всички знаем какво е нивото на този клуб. Целта пред отбора е шампионската титла и участие в груповата фаза на Лига Европа. Отборът се нуждае от нови попълнения, за да може да бъде освежен. Ние ще търсим играчи в процес на работата.

„Судува“ (съперникът в квалификационния кръг на Лига Европа) не ме притеснява. Вярвам, че ще се представим на ниво и ще постигнем целта си. Под мое ръководство „Лудогорец“ ще играе атакуващо. Аз съм привърженик на нападателния футбол. Не случайно симпатизирам на „Барселона“, заяви Херо, цитиран от официалния сайт на клуба.

Той застава начело на българския шампион на мястото на Георги Дерменджиев, който подаде оставка след отпадането от Шампионската лига и загубения двубой за Суперкупата на България. Самият Димитров пък преждевременно напусна казахстанския „Иртиш“, за да се присъедини към „Лудогорец“

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.