Наследникът на президента Румен Радев — Георги, вече се изявява успешно за испанския гранд „Валенсия”. Преди дни младежът вкара първия си гол за испанския тим, пише Слава, като се позовава на столичен ежедневник. 

Наследникът на държавния глава от малък тренира футбол и е на терена. Той бе поканен заедно със свой съотборник да участва в контролен мач на „Валенсия” срещу друг младежки испански тим, разказват близки на Радев.

Президентът бил повече от горд от постиженията на сина си. Георги е един от най-добрите нападатели във възрастовата си категория и според „ловците на таланти” го очаква наистина бляскава кариера. И занапред той ще продължи с футбола.

Георги вече официално облече и фланелката на тима, който изстреля на голямата футболна сцена Любо Пенев. Само още едно българче, освен сина на Радев, било поканено в селекцията на младите надежди — съотборникът му Калоян Истилянов.

Двете момчета ритат рамо до рамо в клуб „Бароко”, където тренират от години. Най-голямата им гордост е победата на терена с 10 на нула срещу „Интернационал”, като два гола вкарал именно президентския син.

Синът на Радев успя да победи и школата за младежи на капитана на националите на България Ивелин Попов с 16 гола. Въпреки успеха на президентския син в Испания, той няма да стане засега част от отбора.

Вместо това ще бъде наблюдаван на български терен като част от родните клубове. След участието за мача на „Валенсия”, младежът участва в още един турнир.


pik.bg