МОЛБА ЗА ПОДКРЕПА
от Църковно настоятелство „Свети Пантелеймон“

Повече от десет години се опитваме да възродим свято място в нашия край и да построим малък православен параклис в местността „Голямата черква“. „Голямата черква“ е свята кауза, която обедини родолюбиви сънародници от страната и чужбина с една цел – да върнем Божията благодат над земите на Тракия.
За строителството на храма са нужни 30 000 лева, събрали сме до момента 10 656 лева, благодарение на ученици и пенсионери, кото започнаха начинанието с много вяра и ентусиазъм. За наша радост, каузата ни стана национална, подкрепиха ни много медии и хора на изкуството. Но въпреки многогодишните ни усилия, не можем да се справим с набирането на нужните средства. Обръщаме се към вас с надежда, че ще ни помогнете и ще подкрепите това Богоугодно дело. Настоятелството откупи земята за строеж, имаме и план, както и благословията на нашия владика. Моля Ви, помогнете ни!
С уважение:
Златка Колева, Църковно настоятелство „Св. Пантелеймон“, тел.: 0898792351
Банкова сметка на Храм Св. Пантелеймон:
BG50UNCR70001523085895

*Екипът на Novinite.bg не носи отговорност за информацията в тази статия. Отговорността е изцяло на изпратилия информацията към „По ваш сигнал“.

https://www.novinite.bg/articles/184450/Po-vash-signal-Kauza-Golyamata-cherkva-Zov-za-pomosht