Промени в организацията на движението в София в края на седмицата

/КРОСС/ Предстои организация на движението съобщиха от Пресцентъра на Столична обшина.

Във връзка с празник в параклис „Благовещение Господне“ от 14.00 часа до 20.00 часа на 8 декември се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Оборище“ между ул. „Кракра“ и бул. „Васил Левски“ на тротоара от страната на библиотеката. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с провеждане на събитие в параклис „Благовещение Господне“ на ул. „Оборище“ 5.

Организация на движението ще има във връзка с провеждането на футболна среща на 9 декември на Националния стадион „Васил Левски“ .

От 00.00 часа до приключване на футболната среща на 9 декември се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства при сектор „Б“ на Националния стадион „Васил Левски“ .

Също така организация на движението се предвижда във връзка със събитие в Софийската опера и балет.

От 18.15 часа до 19.15 часа на 14 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Врабча“ между ул. „Г.С Раковски“ и ул. „Париж“. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с организиране на благотворителен концерт в сградата на Софийската опера и балет на 14 февруари.

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.