В Слънчев бряг ще протестират срещу проверките на властта

/КРОСС/ Собственици и персонал на нощни клубове в Слънчев бряг стягат протести след показните проверки на властта, в които се включи и лично вицепремиерът Валери Симеонов. От бранша обявиха, че принципно подкрепят инспекциите, но настояват те да бъдат по-дискретни.

Проверките в Слънчев бряг пред очите на хиляди туристи оставят неприятен привкус в устата. Така председателят на Съюза на собствениците Елена Иванова коментира среднощните рейдове на вицепремиера Валери Симеонов в заведенията в курорта. Иванова заяви, че адмирира действията на държавните органи в Слънчев бряг, но според нея обаче те не бива да бъдат извършвани с такава показност и арогантност.

„Нямаме нищо против проверките. Прекрасно е даже. Нека да ги има, но нека бъдат по-дискретни. Защото в този момент Слънчев бряг Слава Богу е все още пълен и когато тези проверки, все едно в какво заведение, се правят пред очите на гостите и стават достояние на всеки гражданин, предпочел Слънчев бряг за почивката си, със сигурност оставят неприятен привкус в устата“, коментира тя.

 

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.