/КРОСС/Девет български фирми се представят на IT-изложение в Германия, съобщиха от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
До 24 март 2017 г. се провежда една от най-големите изложби за информационни и комуникационни технологии в света CEBIT 2017 в Хановер, Германия.
България се представя от девет компании, които са организирани от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), включително има и стартъпи. Агенцията финансира частично участието на фирмите, в рамките на национален щанд от 125 кв. м изложбена площ.
Компанията „Арфид“ ООД, София представя компоненти за електронна идентификация и Интернет. „Клийн код фектори“ ЕООД, София се занимава със софтуерен фреймуърк. „Девижън“ ООД, София предлага разработка на специален софтуер, мобилни и уеб приложения.
„Ентегра“ ООД, Варна предоставя бизнес софтуерна платформа, която интегрира ERP, CRM, BPM и BI функционалности. „Екстенза уеб дивелъпмънт“ ООД, София показва множество разработки в сферата на електронната търговия, също и експертизи по разработка и поддръжка на електронни магазини.
„Файнди“ ООД, София притежава система за откриване на домашни любимци, вещи, велосипеди и автомобили. „Инфосорс“ ООД, София се занимава с управление на данни, медиен мониторинг и анализ.
Компанията „Про смарт“ ЕООД, София произвежда програмируеми термостат контролери

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*