Решихме да разгледаме моногамията по-задълбочено. Все още има, или поне се надяваме, романтични влюбени двойки, които предпочитат един и същ партньор в леглото си. В подкрепа на тези сериозните, представяме шест начина, които да покажат как моногамията прави сексуалния ви живот много по-добър от този на другите.

Топ 10: Ето кои са най-често правените гафове в секса

1. Моногамният секс е емоционално обвързанКогато имаш дълга сериозна връзка, даваш най-доброто от себе си за половинката си. Показваш най-добрите си качества в леглото, които те е било срам да покажеш пред другите. Чувстваш се сигурен и защитен и се отдаваш на фантазиите си. Според изследвания сексът за една вечер не ти позволява да се представиш в най-добрата си светлина.

2. Моногамният секс има психологическо предимствоМного по-лесно е да се отпуснеш и да оставиш удоволствието да те завладее. Не е необходимо да се притесняваш през цялото време за края. А и не ти се налага да се притесняваш за предишните му партньори, тъй като от доста време насам единствения такъв си ти.3. Нещо познато е… естествено, в добрия смисълПонякога връзките страдат точно от факта, че вече всичко им е твърде познато и еднакво. Погледната от положителната страна Познато звучи много по-добре. Правиш секс с човек, който познава всички извивки на тялото ти, знае как да ти достави удоволствие, знае точно какво и колко искаш.4. Предразполага към постоянно желание за разнообразяване на сексуалния животПонякога експериментите в леглото могат да бъдат плашещи. Но когато имаш до себе си човек, в когото си сигурен, всичко се превръща в едно приключение. Ставаш изследовател на удоволствието, който търси нови и нови изживявания. Често някой двойки дори канят в леглото и трети човек, който да внесе нов полъх във връзката им.5. Предразполага към искрени изявленияВ момент на удоволствие, когато искаш още и още, си готов да споделиш най-големите си фантазии. Естествено, срамът идва след това, а дивите ти сексуални изблици те карат да се изчервяваш. Но когато имаш сериозния ти партньор от другата страна на леглото винаги е някак по-лесно.6. Може да бъде толкова вълнуващ, колкото и полигамния секс

8 неща в секса, които мъжът трябва да пробва преди 30

Както и да звучи, да, така е. Сексът с непознати е просто секс. Целта е и двамата да стигнат до края и всичко приключва. За разлика от това, сексът с дългогодишния партньор е предизвикан от желание и страст. Едни истински авантюристи винаги готови за нови приключения.

https://www.actualno.com/curious/6-prichini-zashto-seksyt-s-edin-chovek-e-naj-hubav-news_600532.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*