Явно Пеевски е разбрал, че ще влезем в парламента, очевидно е, че ги е страх от нас, каза още бившият правосъден министър.Той показа втора книга, която се раздава безплатно с вестник „Телеграф”, след като ЦИК миналата седмица забрани разпространението на подобна книга.„Партията ни съществува от 10 седмици и за това време има над 800 медийни атаки в медиите на Пеевски. Мафията се опитва да каже, че аз съм мафията”, коментира още Иванов.

По думите му, който и от лидерите на двете партии с очаквани най-добри резултати на вота – Корнелия Нинова (БСП) и Бойко Борисов (ГЕРБ), да стане премиер, музиката ще се поръчва от Делян Пеевски. Той нарече и Нинова, и Борисов „недемократични лидери”.На въпроса защо се е съгласил да е министър на правосъдието в кабинета „Борисов 2” той отговори, че бившият премиер е искал лица за пред Брюксел и се е опитвал да го „използва като смокинов лист“. Бил съм министър на съдебната реформа, когато се изчерпа възможността за реформа, си подадох оставката, уточни Иванов.

https://www.actualno.com/politics/hristo-ivanov-peevski-e-razbral-che-shte-vlezem-v-parlamenta-i-se-strahuva-news_600614.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*