Сикрет сървис пуска в определени часове всички желаещи сред почиващите в същия курорт, които искат да видят кабинета. Това се прави след щателна проверка.

Бизнес империята на Тръмп ограничава дейността си извън САЩ

По-рано човек на име Джоузеф Йънг твърдеше, че приспал бдителността на агентите и си направил селфи в резиденцията на държавния глава на фона на портрета на Доналд Тръмп, висящ на стената. Американецът пусна снимката в интернет, но след това я свали. Очевидно той предположил, че измислицата му ще бъде бързо разобличена. Въпреки това много хора се вързаха и оставиха доста иронични коментари по адрес на агентите на Сикрет сървис и на самия Тръмп.

Германия, дължи огромни суми на НАТО, заяви Тръмп

Истинско проникване на територията на Белия дом стана на 10 март, когато мъж на име Джонатан Тренд прескочи оградата на Белия дом и около 15 минути се намираше на територията на охранявания президентски комплекс, преди да бъде задържан от служителите на Сикрет сървис. По това време новият президент бе в Белия дом и за случилото се му бе докладвано. Това бе първият случай на проникване на странично лице на територията на Белия дом, чийто домакин стана Доналд Тръмп.

https://www.actualno.com/curious/falshiva-novina-myj-se-snimal-pred-portreta-na-trymp-v-rezidencijata-mu-news_600394.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*