/КРОСС/ Певица е във възторг от българската публика: „Това беше един от най-великите ми концерти и моменти в живота ми!“
Кралицата на балканската музика СЕСА изнесе снощи – 17 март, един от най-великите си концерти за всички времена. Звездата би всички рекорди у нас, пеейки две вечери подред в най-голямата зала „Арена Армеец“, оставяйки родната публика в екстаз. Повече от 25 хиляди души, общо и за двете дати, дойдоха да чуят на живо богинята на сръбската музика.
„Вие ме направихте изключително щастлива, прекрасни сте. Това беше един от най-великите ми концерти и моменти в живота. Благодаря, България!“ – развълнувана от възторжения прием на хилядите фенове, СЕСА не скри емоциите си за вчерашното шоу.
Снощи дивата излезе на сцената по-сияйна и красива от всякога, в изключително ефектен тоалет. За втора вечер, тя пя повече от два часа, изпълнявайки както вечните и любими на всички песни Pile, Kukavica, Beograd, Zabranjeni grad, Grome moj, така и няколко парчета от новия й албум – Autogram, Didule и естествено, Trepni.
При изпълнението на най-хитово напоследък парче у нас, певицата се загърна с българския трибагреник и вдигна на крака публиката в залата. Именно Trepni бе и песента, която звездата изпя и при излизането си на бис, след което се поклони Това бе и един прекрасен завършек на несъмнено едно от най-сензационните и големи музикални събития за годината.
 
 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*