/КРОСС/По време на специалното участие на хитовта изпълнителка на Пайнер Преслава заведението бе препълнено от почитатели.
В клуба легенда Biad premium club с 25 годишна история бе забелязана магнетичната Маги Желязкова да се забавлява в компанията на приятели.
Преслава не пропусна на няколко пъти да изкаже възхищението си от красивата Маги и да я поздрави многократно.
Светските репортери забелязаха по време на участието на Преслава, че тя блести в уникален тоалет на младия и креативен дизайнер Борче Ристовски.
Модният дизайнер Борче Ристовски не обича да говори за себе си, видяхме София Вергара да носи рокля на модната му къща Beyond по време на Американските кънтри награди. По време на церемонията популярната латиноамериканска актриса беше отличена като една от най-добре облечени личности на събитието, включително от сп. Glamour и блога на Перез Хилтън.
Новият собственик на Biad premium club Димитър Иванов по холивудски обсипа с внимание най-популярната изпълнителка на телевизия Planeta – Преслава.
Първо с фанфари и фойерверки бяха поднесени френско шампанско, поздрави, плата с плодове и коктейли.
В компанията на Димитрър Иванов, новият владетел на хитовия клуб Biad premium club бяха забелязани още Маги Желязкова, популярният пиар Атанас Лазаров, дубайският стилист Моатаз, петролен предприемач от Обединените Арабски емирства, шампиона по бокс Александър Стефанов.
С приятели забелязахме и футболиста Кирил Десподов от Лудогорец

Инфо: Агенция "КРОСС"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*