/КРОСС/Остават 5 дни приключването на регистрациите на проекти в eCommAwards – първите награди за онлайн търговци в България. Конкурсът е част от най-мащабното събитие за онлайн търговци – eCommCongress.
До 25 март (включително) са отворени регистрациите за първите награди за онлайн търговци – eCommAwards. Категориите за регистрация са 8. Сред тях има категории за UX и дизайн, Маркетинг кампания за онлайн търговец, Мобилно приложение свързано с онлайн търговия и др. Най-престижната награда – „Онлайн търговец на годината“ ще бъде присъдена след единодушен вот на журито дни преди самата церемония.
Самото жури е съставено от професионалисти работещи в български и международни компании. То ще излъчи най-работливите, успешните и изявени електронни търговци в България за 2016г.
Целта на конкурса е да покаже добрите практики, доброто обслужване и иновативните подходи на българските електронни търговци. По този начин се цели повишаването на разпознаваемостта на брандовете, потребителското обслужване и добрите примери.
Част от журито са:Лара Ханлон – главен дизайнер в IBM Design, работила по проекти като OFFSET Dublin и ID2015.
Любомир Чолаков – управител на eCommera linked by Isobar за България. Всекидневно те разработват проекти за международни компании като ASDA/Wallmart, Adidas и др.
Ивайло Христов – основател на DEV.bg – един от най-популярните портали за разработчици на софтуер, сериен предприемач и консултант и др

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*