„Ако мечтите ти са големи и умееш да работиш здраво, винаги постигаш велики неща. Толкова съм щастлива да споделя този специален миг с родителите и съпруга си. Без тяхната любов и подкрепа, нищо от това нямаше да бъде възможно“, сподели развълнуваната бивша „спайска“.

Харпър Бекъм с мил жест към майка си за рождения ѝ ден (ВИДЕО)

Тя грабна престижното отличие 13 години, след като съпругът й Дейвид получи същото, пише Iwoman.bg.

43-годишната Виктория прехвърли таланта си от пеене към моделиерство, след като приключи кариерата си със Spice Girls и се наложи в модата, започвайки от нула. Тя вече заслужи награди за мода през 2011 и 2014 година, а тази година е номинирана и за престижното отличие „Моден дизайнер на годината“.

Въпреки това, по-вероятно е Виктория да се гордее повече, че получава признание за филантропската си дейност. Тя е работила с организацията „Спасете децата“, стана патрон на фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН и се обяви против използването на естествена кожа с косъм в модната индустрия.

Виктория Бекъм: Работещите майки не трябва да се чувстват виновни

Виктория е удовлетворена, че работата й като посланичка на добра воля на ООН е била оценена, защото се е застъпвала в подкрепа на серопозитивни жени, които са жертва на предразсъдъци и дискриминация.

https://www.actualno.com/showbusiness/okichiha-viktorija-bekym-s-ordena-na-britanskata-imperija-snimki-news_606878.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*