/КРОСС/ Автомобилният производител SsangYong, който е част от гиганта Mahindra Group, разпространи първите две скици на серийната версия на изцяло новия си флагмански SUV модел, обозначен като #Y400. Световната премиера на новата кола, която по всяка вероятност ще бъде лансирана като наследник на успешния за марката Rexton, ще се състои по време на международното изложение в Сеул на 30 март, съобщава Автопрес.

Успоредно с това, от SsangYong обяви, че продажбите на марката през изминалия месец са се подобрили с 2.3%, достигайки ниво от 10 816 автомобила, като 8106 (+16.1%) от тях са били реализирани на родния за компанията пазара. От фирмата споделят също така, че резултатът от изминалия месец е най-доброто февруарско постижение за последните 13 години, когато през 2004-та са били закупени 8660 единици.

Като един от основните „виновници“ за пазарния си успех през втория месец на годината, от SsangYong посочват семейството Tivoli, при което се регистрира повишен с 42.3% потребителски интерес.

 

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*