/КРОСС/ И тази година по повод Световния ден на потребителитe – 15 март, компанията е приготвила подарък за клиенти, които посетят EVN Oфиси

Над 177 000 клиенти на EVN България вече получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и известия при пропуснат срок на плащане. Данните показват все по-голяма популярност сред клиентите на онлайн услугите на дружеството.
С лесна регистрация през интернет на https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx клиентите получават безплатно:
• ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане.
• известие за предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.

Също предпочитана онлайн услуга е плащане на задължения чрез платформата „EVN Онлайн плюс“ на интернет страницата www.evn.bg. Всеки регистриран в платформата клиент има достъп архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци.
Линк: https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

Както всяка година, във връзка със Световния ден на потребителите – 15 март, EVN ще подари на всеки клиент, посетил офис на компанията, тематичен подарък. Това е специално издадена книжка с пожелания към семейство и приятели.

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*