Холивудската звезда Никол Кидман ще се появи в реклама за нуждите на турската туристическа индустрия на пазарите на Германия и Русия, които имат за цел да върнат туризма към обичайните нива след тежката за Турция година, предаде Дарик.

Германците скоро ще могат да видят актрисата на страниците на „Велт” и „Велт компакт”, докато в Русия кампанията започна с реклами с образа на носителката на Оскар във вестник „Правда”, пише турският „Дейли Сабах”. В интервю за телевизия „Хабертюрк” австралийската актриса бе питана къде би отишла на почивка в Турция.

„Очаквате да кажа Истанбул, но грешите. Ние имаме обща история и затова най-много искам да видя Галиполи“, каза австралийката, имайки предвид битката при Галиполи по време на Първата световна война, в която много австралийски войници са се били на страната на Антантата срещу турската армия.

Това не е първи случай, в който турски компании ангажират холивудски актьор. През януари Морган Фрийман се появи в реклама на турския национален превозвач „Търкиш еърлайнс”.

http://novinite.bg/articles/140091/Kidman-shte-se-snima-v-turska-reklama-za-turizma

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*