/КРОСС/Британският принц Уилям може би трябва да се замисли следващия път, когато реши да ходи на ваканция с приятели.Преди дни той беше на ски в швейцарския курорт Вербие без съпругата си Катрин и децата им. Там беше сниман да се забавлява в компанията на секси моделка, а по-късно изтекоха кадри и клипчета как танцува в бар.
Медии го критикуваха, че заради ваканцията е пропуснал церемонията за Деня на Общността на нациите, на която бяха Елизабет Втора и членове на кралското семейство. „Сън“ дори публикува статия „Безделник край трона“.
Източник коментира за британски медии, че Катрин е разочарована от поведението на мъжа си по време на ски ваканцията му. Това обаче нямало да разклати силната им връзка.
„Венити феър“ цитира близък до семейството, че Кейт е меко казано недоволна от държанието на Уилям, както и че тя е силната страна в брака им.
„Тя мислеше, че купоните с момчетата са част от миналото му. Предполагам, че тя ще определи това за унизително и Уилям трябва да се постарае“, добавя той.
 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*