/КРОСС/ Евроспорт утвърждава позицията си като „Дом на колоезденето“ с повече събития и повече часове излъчване от когато и да било.
Повече състезания, повече часове излъчване, повече местна продукция и най-добрите таланти. През 2017 Евроспорт остава най-доброто място за всички страстни любители на колоезденето.
Номер едно спортна дестинация в Европа ще запали страстта на феновете на колоезденето с над 200 дни състезания на живо и повече от 2 300 часа излъчване по всичките си канали.
Ненадминатият календар с колоездачни състезания в ефира на Евроспорт включва всички три гранд тура, разширено отразяване на Джиро Д‘Италия за 2017 г., както и 25 събития от световния тур, включително петте еднодневни пролетни класики.
През тази година Евроспорт ще покаже на живо рекордните 21 Гранд тур етапа като част от 300 часа покритие на трите най-големи събития в календара.
Евроспорт продължава своето партньорство с най-големите имена в спорта, предоставяйки техните експертни анализи и гледна точка. Сред международните таланти са трикратният победител на „Тур дьо Франс“ Грег Лемонт, победителят в етап от тура Хуан-Антонио Флеча и Шон Кели, победител в девет еднодневни класики. Шведът Роберто Ваки и французинът Ришар Виренк ще предложат на феновете в Европа обзорни коментари и експертен анализ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*