/КРОСС/ Доработената версия на модела развива 700 к.с.

Купето Mercedes-AMG S63 е сред любимите автомобили на тунинг-ателиетата. Една от тях – германската фирма Fostla, показа своята доработка на спортната машина, която е реализирана с помощта на експертите от компанията PP-Performance.

Стандартната версия на спортното купе Mercedes AMG S63 е оборудвана с 5,5-литров V8 двигател, развиващ мощност от 558 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Тези показатели изглеждат и без това впечатляващо за луксозен и много бърз автомобил, но във Fostla явно не мислят така.

На двигателя на купето е поставен нов софтуер, благодарение на което мощността е увеличена до 700 к.с., а тягата достига невероятните 1200 Нм. Това позволява на на машината да ускори от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди.

За да подчертаят спортния потенциал на автомобила и да му придадат по-ярка външност, експертите от Fostla са поставили винил със син оттенък върху каросерията и са тонирали задните светлини. Купето е получило и 22-цолови джанти Prior Design с гуми с размери 265/30 отпред и 305/25 отзад.

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*