/КРОСС/Генерал Димитър Шивиков влиза в листите на БСП, съобщи соцлидерът Корнелия Нинова. Той е подреден като гражданска квота в листата на Пловдив-област. Неговата конфедерация „Гражданско общество“ подписа споразумение за сътрудничество с БСП.

„Конфедерация „Гражданско общество“ е съставена от хора, които защитават интересите на маликя бизнес, така също и хора, предани на националните идеали на България. Нашите виждания съвпадат в голяма степен с предизборната програма на БСП. Обединява ни България“. Това каза на пресконференция заедно с лидера на БСП о.р. генерал Димитър Шивиков.

„Няма яснота за националния ни идеал в момента, както и за националните ни интереси, затова предложихме това да стане част от политическата програма на всички партии в България. Но само БСП и Корнелия Нинова ни обърнаха внимание“, заяви и о.р . полковник Ненков от Конфедерацията.

„Не се военизираме, но сме загрижени за бъдещето на България, затова военни като ген. Шивиков и полк. Ненчев са ни необходими“, отговори на въпрос Корнелия Нинова. Тя уточни, че Шивиков вече е включен в листата на БСП за изборите в Пловдив като представител на гражданската квота.

„България трябва да бъде активен член на НАТО, но политиките и решенията за това трябва да се вземат тук, в България, а не да изпълняваме нареждания и указания, спуснати отвън. Има ползи от 11-годишното ни членство в Алианса“, каза още Димитър Шивиков.

 

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*