В много страни по света населението застарява и намалява, плодовитостта на жените спада, а младите не правят деца.
Правителствата се опитват да насърчават раждаемостта с различни мерки, понякога доста ексцентрични, предаде Дарик.

Дания

Дания провежда редица кампании, насърчаващи секса и раждаемостта. „Секс за Дания“ и „Направи Го за мама“, С тях се опитват да подтикват младите да правят бебета за страната и внучета за бабите. Също така туристическа фирма насърчава младите да пътуват до екзотични дестинации, за да възбудят страстите си и да правят повече секс. Ако някои от тях забременее по време на почивката, туристическата фирма осигурява памперси за първите 3 години.

Русия

В някои региони на Русия 12 септември е обявен за „ден на зачеването“. Ако се роди бебе след девет месеца, има награда.

Япония

В Япония властите се чудят как да накарат младите да правят повече секс и да раждат деца. Наскоро дори изобретиха бебе-робот  за обучение на страхливите  бъдещи родители. 

Южна Корея

В Южна Корея всяка трета сряда от месеца  е обявена за „Ден на семейството“  и служителите затварят офисите по-рано, за да могат двойките да се отдадат на ласки и любов. Има и парични бонуси за повече от едно дете.

Хонг Конг

През 2013 правителството предлага да се дават пари на ръка за да се насърчават двойките да правят деца. Това обаче не се реализира, а плодовитостта на азиатската страна продължава да спада.

Италия

В Италия властите отправят апели -„Размърдай се, не чакай щъркела“. 22 септември е обявен за ден на плодовитостта.

Сингапур

Плодовитостта в малката азиатска държава е ударила дъното. Щедрите парични бонуси не помагат. Там призовават младите хора да „вдигнат флага“ и да накарат патриотизма „да избухне“. 

(ВИДЕО)

http://novinite.bg/articles/140093/Vijte-v-koi-darjavi-pooshtryavat-seksa-VIDEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*