Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърденията, че е поискал освобождаването на Иван Гарелов като медиен съветник на настоящия служебен премиер.

Борисов: ГЕРБ се противопоставя на омразата и разделението, трябва да сме по-обединени от всякога

„Не ме интересува Гарелов, какъв е Гарелов – 74-годишен бивш агент на ДС. В играта на БСП не искам да влизам”, отбеляза Борисов в ефира на bTV.„Питам кое дава възможност това да се каже – как ще се управлява съдебна система с SMS-си? Това е несериозно. На 27 март ние трябва да обединим народа и да направим стабилно управление. Тя (Корнелия Нинова – бел.ред.) не пише ли SMS-си или не е писала – жълтения. Какво общо има. Не съм пращал SMS на Герджиков, не ме интересува, не се занимавам с такива неща.

„Няма повече да допусна заради техните партийни игрички… излиза, че Радев е наш, правителството е наше, излиза, че ние трябва да се оправдаваме с това. Защо не върнат главния секретар на МВР, защо не върнат всички уволнени. Ще напиша сега един SMS на Герджиков и ще чакаме да ги върне”, допълни бившият премиер.Actualno.com припомня, че по-рано по време на кампанията си в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че Бойко Борисов управлявал държавата с SMS-си. „С SMS-и управлява митниците, с SMS-и управлява съдебната система и с SMS уволнява, ако имаш мнение”, казва Нинова.

Радан Кънев: Добрата новина след ерата Борисов е истинското дясно Нова Република

Тя коментира пред симпатизанти, че демокрацията е отнела много на българина. „Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек (Бойко Борисов – бел. ред.) ни отне и тази свобода“, уточнява още Нинова.

https://www.actualno.com/politics/bojko-borisov-ne-sym-pisal-sms-na-gerdjikov-ne-se-zanimavam-s-takiva-neshta-news_600366.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*