“Не, ние не сме в научно-фантастичен филм, ние сме в Galaxy S8” – с тези думи актрисата Лорина Камбурова посрещна гостите на събитието.

Лицевото разпознаване на Galaxy S8 може да бъде хакнато със… снимка (Видео)

Samsung Galaxy S8 поставя начало на нова ера в смартфоните, която започва от дизайна. Той e първият телефон с инфинити дисплей, създаден да отключи потенциала на всеки от своите притежатели. Своята висока ефективност, Galaxy S8 дължи на иновативния 10 nm процесор.Огромна памет, бавно изтощаване на батерията и бързо безжично зареждане, сканиране на ириса, невероятна камера за нощни снимки с автоматичен фокус, мултитаскинг дисплей – всичко това е малка част от неограничените възможности на Galaxy S8.С DEX станцията смартфонът с лекота се превръща в персонален компютър и дава свобода на своя притежател да превърне всяко място в работно.А за да отговори на най-смелите очаквания, екранът на Galaxy S8 е с половин милион повече пиксели, което превръща изживяването в истинско кино. В това се убедиха гостите на събитието, които имаха възможност да са първата публика на трейлъра на холивудската продукция “Hitman’s Bodyguard”, снимана в България. Трейлърът беше донесен лично от Люк Казънс – кастинг директор на най-новия филм с Никълъс Кейдж, който също се снима в киностудио New Boyana. Люк призна, че е истински фен на Samsung Galaxy S8 и демонстрира пред публиката защо това е така, прожектирайки трейлъра през инфинити екрана на новия смартфон.

Новият Samsung Galaxy S8 бе представен пред света (ВИДЕО)

Без лимити във въображението се състоя и неговата премиера, която се превърна в истински празник за феновете на новите технологии. Сред тях бяха Графа, Поли Генова, шеф Андре Токев, Димитър Павлов, Асен Григоров и екипът на холивудската продукция “211” с Никълъс Кейдж и неговия син в главните роли.

https://www.actualno.com/sciencelogy/bljaskava-premiera-na-samsung-galaxy-s8-i-s8-v-bylgarija-news_607162.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*