Един от важните моменти в годината е настъпването на реалното й начало – пролетното равноденствие. Това се случва на 20 март и денят започва да расте. Пролетното равноденствие е момента, в който влизаме в знака на Овена – момент на старт, ново начало, символично раждане, предаде Дарик.

От пролетното равноденствие до есенното – на 22 септември, което е момента на навлизането в знака на Везните се случва следното: 

Нарастването на светлината, която е израз на съзнанието, сочи за период, свързан със съзнателното изграждане и поставяне на посоки, реализиране на идеи и цели. Това е времето, в което имате възможност да действате, да създавате и да изграждате личността си, свързвайки проявлението на нейните различни аспекти в единна цялост. 

Следващата половина на годината – от есенното равноденствия-до следващото пролетно, е съвсем различен период. След като довършихме и пуснахме всичко необходимо в Риби, сега, заредени със сила, устрем и вяра идва време за новото начало, новите посоки и цели и предприемането на действия, за да могат по времето на Телеца – следващият след Овена знак, свързан със земята, да се проявят материалните резултати от вашите усилия.

http://novinite.bg/articles/140450/Astrolog-S-proletnoto-ravnodenstvie-vlizame-v-znaka-na-Ovena

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

*